zorgInc

Voor Partners in de Zorg

Stichting zorgInc. zet zich in voor de opschaling van Digital Health in Nederland. Zo organiseren wij activiteiten om Digital Health startups en stakeholders dichter bij elkaar te krijgen. Denk aan events, congressen en workshops. Dat doen we vaak samen met partners. Ons netwerk is dus belangrijk. Dat netwerk bestaat uit zorgaanbieders, zorgverzekeraars, overheden, patiëntenverenigingen, bedrijfsleven, incubators, investeerders, financiers, onderwijs, et cetera.

Daarnaast werken wij voor opdrachtgevers aan diverse zorgprojecten en zijn we actief in (internationale) samenwerkingsverbanden. Onder projecten verstaan we bijvoorbeeld het organiseren van een Digital Health challenge, het opzetten van een incubator en het inregelen van testbedden of een living lab. De Europese eHealth accelerator FICHe is een goed voorbeeld van een strategisch samenwerkingsverband.

Een belangrijk voordeel van zorgInc. is dat wij de verschillende werelden van ondernemers, overheid, zorgsector, zorgverzekeraars, bedrijfsleven, investeerders en financiers weten te overbruggen. Het maakt van zorgInc. een ideale bruggenbouwer binnen het domein Digital Health & Entrepreneurship. Daarnaast nemen wij veel relevante kennis, ervaringen en netwerken mee. Vanuit dit perspectief gaat zorgInc. proactief samenwerkingsverbanden en partnerships aan.

Zin om kennis te maken en samen na te gaan wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel of mail ons.

Contact
website: Sbddesign.nl